Varför Dubai?

För att göra en lååååång historia kort och för att ni ska slippa läsa om alla för- och nackdelar med i stort sett vartenda land i världen dit man kan åka över en långhelg i början av april och få sol, bad och storstad...

För det var så det var tänkt, en långhelg över påsk (tors-mån) för att tanka energi, få lite sol, sand mellan tårna men också upplevelser, imponerande vyer och bra shopping.

Sen ville vi inte flyga för länge, inte ha för stor tidsskillnad - framförallt inte vara jetlag när vi kommer hem och så fick det inte vara för dyrt heller... (Med två projektledare i familjen blir kravlistan lätt lite överambitiös...)

Efter mycket om och men, mest men, så blev det Dubai med 8 timmars flygtid (inklusive en layover i Doha på en timme), två timmars tidsförskjutning och 3.000kr/person och flygbiljett. Perfekt väder i början av april och det du inte hittar i Dubai är inte värt att leta efter ;) Vi hittade dessutom ett (hoppas vi) prisvärt lägenhetshotell precis vi Mall of Emirates med tre rum, fullt utrustat kök och med pool på taket (jo, för det har vi läst att det ska va för att slippa skuggsidor).

Vad hände med långhelgen...? Ja, det går väl att ändra sig? Om man ändå ska åka kände vi att fem dagar var alldeles för kort ;)

Nu längtar vi! 

Bild från Google 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar